Dvojica najkontroverznijih NBA igrača svog vremena i bivši svjetski prvaci sa San Antonio Spursima i Los Angeles Lakersima trenutno su na vrhu liste najpopularnijih sportskih podcastova na iTunesu. “All The Smoke” redovito ugošćuje najveća svjetska imena sporta i show-businessa, objavljujući najnovije vijesti s terena i izvan njega bez cenzure.
Show koji svojim revolucionarnim sadržajem trenutno dominira ekranima i platformama društvenih medija diljem svijeta. Zvijezde ovog showa podijelit će svoje uvide o tome kako su osvojili srca i umove nogometnih navijača prikovanih uz male ekrane.
U ovom ekskluzivnom 1:1 intervjuu saznat ćemo sve o tome kako je Miško Ražnatović postao jedan od najmoćnijih agenata u svijetu košarke danas. Vlastitim riječima, ovaj superagent objasnit će što se krije iza nevjerojatnih uspjeha koje balkanski igrači doživljavaju u NBA i Euroligi, kao i kakvu budućnost nosi košarka kao sport.
NBA, FIBA, EUROLIGA. Tri najmoćnija košarkaška entiteta koja svaki dominiraju na svoj način. Što budućnost nosi za drugi najpopularniji sport na svijetu? Nazire li se kraj dugogodišnjem neslaganju i borbi za prevlast na Europskoj sceni i kakvi su dugoročni planovi koje NBA ima na Starom kontinentu?
Unatoč stoljetnoj tradiciji i statusu najprestižnijeg sportskog natjecanja poznatog čovječanstvu – Olimpijske igre se konstantno suočavaju sa novim izazovima. Kako zadržati relevantnost i pažnju svjetskog auditorija u dobu kada je ljudima dostupno više atraktivnog sadržaja nego ikada prije?
Popularnost šaha dosegla je dosad nezapamćene visine, uvelike zahvaljujući i Netflixovoj hit seriji. Brojke od preko stotinu milijuna registriranih korisnika na aplikacijama i web stranicama pokazuju da šah proživljava svoje zlatno doba, a na ovom panelu saznat ćemo što se točno krije iza uspješnog prijelaza sa drvene ploče na digitalne zaslone. 
Probiti se u redove odlučivanja u svijetu kojim tradicionalno dominiraju muškarci nije bio lak zadatak, a ove žene pionirke ovdje su da nam ispričaju kako im je to pošlo za rukom. Nezamjenjiva vrijednost koju donose sa svojim jedinstvenim perspektivama pokreće nogometni svijet, a revolucija koje su dio, ostaje zauvijek.
Cilj ovog oktanski nabijenog panela je približiti utjecaj automobilskog esporta potencijalnim ulagačima, publici i igračima. Ovaj roster međunarodnih stručnjaka ima za cilj otvoriti oči svim pratiteljima u prostoriji i diljem svijeta na golemim mogućnostima koje automobilski esport donosi svojim dionicima.
Međunarodno upravljanje sportom kroz perspektivu svjetski priznatih akademskih stručnjaka. Poslovni aspekt sporta obuhvaća mnoge različite segmente, a na ovom panelu ćemo istražiti kako najbolje educirati i opremiti nove generacije sportskih lidera. Dodatno, panel će istražiti inovativne strategije i najbolje prakse koje će oblikovati budućnost sportskog menadžmenta i potaknuti daljnji razvoj industrije.