Jeffrey Gertulla

Vicepresident of Digital, CBS Sports, USA

Jeffrey Gerttula izvršni je potpredsjednik digitalnog odjela za CBS Sports, News, Stations i Entertainment koji nadzire sve digitalne sadržaje. Gerttula vodi medijsko poslovanje, proizvode, dizajn i inženjering za CBS News, Stations i Entertainment, kao i sve digitalne platforme koje spadaju pod CBS Sports, što uključuje CBS Sports HQ, CBS Sports Golazo Network, CBSSports.com, CBS Sports mobilne i TV aplikacije, CBS Sports Fantasy, SportsLine, 247Sports, MaxPreps, ComicBook.com i PopCulture.com. Također, nadzire sve aspekte ovih platformi, uključujući live i on-demand video programiranje, urednički sadržaj, proizvode, tehnologiju i dizajn na svim digitalnim platformama. U suradnji s CBS Sports, Gerttula jednako tako vodi akviziciju i strategiju za ekskluzivna prava prijenosa uživo sportskih događaja na Paramount+ streaming servisu te podupire streaming sportskog sadržaja na Pluto TV-u.

Pod Gerttulinim vodstvom, CBS Sports Digital narastao je na više od 90 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, što ga čini drugom najvećom sportskom grupacijom u SAD-u. Također je upravljao rekordnim prijenosima uživo Super Bowla LVIII, Super Bowla LIII, Super Bowla 50 i Super Bowla XLVII na digitalnim platformama CBS Sports i Paramount+.

Tijekom njegovog mandata, CBS Sports i Paramount+ postali su vodeća destinacija za ljubitelje muškog i ženskog nogometa u SAD-u, prikazujući više od 2,500 utakmica uživo svake godine putem bogatog portfelja nogometnog sadržaja, uključujući UEFA klupska natjecanja, NWSL, Concacaf kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo za muškarce, Liga Profesional de Fútbol i Serie A. Gerttula je pomogao CBS Sports osigurati ugovor s UEFA-om da bude domaćin UEFA Champions League na engleskom jeziku u SAD-u – najprestižnijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu – UEFA Europa League i UEFA Europa Conference League od 2020. do 2030. godine.

Gerttula je diplomirao kvantitativnu ekonomiju na Sveučilištu Tufts i MBA na Graduate School of Business Sveučilišta Stanford.

SUDJELUJE NA: