Robbie Douek

CEO of Blast, United Kingdom

Robbie je izvršni direktor BLAST-a, globalne tvrtke za esports zabavu.

BLAST stvara, proizvodi, emitira i distribuira vrhunsku esports zabavu potkrijepljenu vodećom tehnologijom u industriji. Tvrtka ima misiju podići esport na višu razinu globalne zabave – uzbuđujući i pozivajući milijarde obožavatelja da se pridruže esport revoluciji.

BLAST surađuje s nekim od najboljih svjetskih izdavača igara i robnih marki kako bi svoje posjede podigli u nevjerojatna esport iskustva – pružajući turnire, sadržaje i predstave u raznim igrama, uključujući: Counter-Strike, Rainbow Six Siege, DOTA 2, VALORANT, Apex Legende, FIFA 2022 i Fortnite.

Prije BLAST-a, Robbie je bio potpredsjednik Digital, EMEA, za tvrtku Walt Disney. Pridružio se Disneyju u travnju 2015. kao generalni direktor, EMEA za Maker Studios (kupljen od strane Disneya)

Prije nego što se pridružio Disneyju, Robbie je radio u Googleu sa sjedištem u Parizu i Londonu, na tri različite pozicije, a posljednja je bila – pozicija voditelja odjela za brendiranje i YouTube rješenja u jugoistočnom Bliskom istoku i Bliskom istoku.

SUDJELUJE NA: