Rush Sawhney

Direktor, Social Media, CBS

Rushil Sawhney je uspješni social media direktor, s devet godina iskustva u digitalnim medijima. Započevši sa sportskom produkcijom uživo, Rushil je brzo proširio svoju stručnost na razumijevanje linearnih i digitalnih medijskih platformi.

Njegov rad na Olimpijskim igrama u Londonu 2012., Sky Sportsu i Bleacher Report Footballu dao mu je posebno razumijevanje dinamike sportskih medija, a pokrivao je prestižne događaje kao što su finale FIFA Svjetskog kupa, Super Bowl, NBA finale i ATP World Tour Finale.

Kao voditelj nogometnog social tima CBS Sportsa, Rushil je postigao značajan uspjeh, povećavši njihove račune sa 60K na 4 milijuna pratitelja na više platformi u manje od tri godine. Njegova strateška vizija, inovativan pristup i oko za stvaranje zanimljivog sadržaja time su dobili veliko priznanje.

Osim profesionalnih postignuća, Rushil je strastven prema storytellingu i povezivanju s publikom. Posjeduje prirodni talent za razvoj publike i poticanje rasta kroz utjecajan organski sadržaj.

Rushil je i dalje predan vođenju strategije društvenih medija, pomicanju granica i pružanju nenadmašnih rezultata, kroz zadivljujuće narative, inovativne kampanje i nove tehnologije.

SUDJELUJE NA: